dilluns, 6 de maig del 2013

Exposició de POP-UP a Ascó

 
L'exposició POP-UP, ELS LLIBRES MÀGICS, que van dur a terme els alumnes de 4t d'ESO de l'institut de Flix es pot veure ara, i fins al 15 de maig, al vestíbul de l'ajuntament d'Ascó - recordem que aquesta mostra es va poder veure durant la setmana de Sant Jordi a Ca don Ventura de Flix, i ara ha estat gràcies a l'associació cultural Lo Llaüt d'Ascó que es pot veure en aquesta població.



 
 
La mostra recull més d'una seixantena dels més de 200 llibres que van arribar a recollir i catalogar els alumnes de l'institut. A més, gràcies a la col·laboració de Vídeo Ascó Televisió es poden veure una quantitat semblant d'aquests llibres digitalitzats a través de 3 monitors que es troben, també, a l'exposició.
 
 
 
Val a dir que Lo Llaüt també ha organitzat un parell de tallers i de sessions explicatives destinades als alumnes de cicle mitjà i superior del CEIP Sant Miquel. Aquestes sessions les duran a terme membres de Lo Llaüt i joves de la població el dijous 9 i el divendres 10 de maig, de 16:00 a 17:00. L'activitat és oberta i gratuïta.

 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada