diumenge, 16 de setembre del 2012

Gelat i jocs!

 
El dilluns 10 de setembre va tenir lloc a Ascó la tercera edició de Gelat i jocs! L'activitat, organitzada per l'associació cultural Lo Llaüt, va tenir més ressò que mai i podem dir que s'ha consolidat com una de les propostes més senzilles però alhora pràctiques i disteses que du a terme aquesta associació i que té més ampli seguiment de gent de totes les edats.



 
Com sabeu, la proposta consisteix en invitar a un gelat a totes aquelles persones que vagin a jugar en algun dels molts jocs que s'escampen a la plaça del Casal Municipal. Són jocs ràpids, d'habilitat i destresa, de llançament i punteria, alguns de consentració, jocs de tauler, jocs d'aquí i d'allà... i la pretensió no és altra que tenir una excusa per trobar-se i retrobar-se els veïns en la que s'intueix com a "darrera nit a la fresca" després del llarg estiu.
Us invitem a mirar les fotografies d'alguns dels jocs que enguany es van presentar, com ara l'awalé, el molí de nou, l'alquerc, la trisella, la catxapera, la piramide de forats, el futbol i el circuit de xapes, el teix anglès, la xancleta i el joc francès conegut com a "trou madame" i que nosaltres anomanem la botera. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada