dilluns, 27 d’agost del 2012

Corrides pedestres Ascó 2012

El dissabte 25 van tenir lloc les tradicionals corrides pedestres emmarcades dins del programa d'actes de la Festa Major d'Ascó 2012.

El circuit, com ve sent habitual en els darrers anys, es va traçar per la Rambla Catalunya i els carrers paral·lels, fins a la Llar de Jubilats, depenent de les categories.
Val a dir que hi va haver una molt bona participació dels nens menuts, des de 3 i 4 anys i fins als 10 anys, principalment. A tots aquests se’ls donava un trofeu pels tres primers classificats i un obsequi a partir del quart.
Les curses locals d’homes i dones casats va tenir menys representació, com succeeix sempre, presentant-se 4 participants en cada cursa –recordem que els premis van ser de 70, 50 i 30 euros respectivament pels tres primers de cada cursa, i de 20 euros per al 4t i 5è.
Per fi, les curses de majors de 18 anys, tant en les categories masculina i femenina van comptar amb moltíssims corredors vinguts, sobretot, del Club Ploms, de Reus, i del Club d’Atletisme de Lleida. En aquests casos els premis van ser de 200, 180, 150, 100 i 80 euros per als cinc primers en arribar a la meta, i de 20 euros fins al quinzè participant.