dijous, 1 de març del 2012

Alumnes de secundària fan de mestres de jocs!

Els alumnes de 2n d’ESO de l’assignatura optativa Jocs d’arreu del món de l'institut de Flix s’han convertit, per unes hores, en mestres de jocs. I ho han fet després de preparar un seguit de jocs de tauler, de punteria i d’habilitat que han anat aprenent al llarg del crèdit i que avui han tingut cura de presentar als nens i nenes de 4rt de primària de l’escola Enric Grau Fontserè.


En sessions anterior, per parelles, van escollir un jocs que ensenyarien als nens de primària. Mínimament van haver de preparar-se la presentació, si era el cas saber explicar la procedència d’aquests jocs, saber-los descriure i estar atén a que els nens i les nenes entenguessin les seves explicacions. En total han estat 15 alumnes de 2n d’ESO i per 28 alumnes de primària acompanyats pels seus tutors, la Carme i el Josep M. i la Yolanda, la mestra d’educació física.


L’experiència ha estat molt enriquidora i gratificant. Els nostres alumnes han sabut explicar molt bé cadascun dels jocs i els han dinamitzat. Per una estona s’han adonat del difícil que a vegades resulta captar l’atenció de l’alumnat i saber explicar a cada nivell. El comentari general ha estat que els ha agradat molt però que en algun moment s’havien atabalat davant el neguit i els comentaris dels nens i les nenes –i mira que s’han portat bé!.
Per mi, avui, els meus alumnes han estat vertaders mestres de jocs! Us felicito.
Si voleu veure més fotografies d'aquesta activitat entreu en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada