dilluns, 14 de novembre del 2011

El camí de sirga des de Móra fins a Ascó


El diumenge Lo Llaüt va organitzar una sortida pel camí de sirga. La sortida es va fer amb tren, a les 8:15 del matí des d'Ascó, i vam anar fins a l'estació de Móra la Nova. Allí alguns dels excursionistes van agafar la "rubia" que els va portar fins a l'entrada de Móra d'Ebre, mentre que el gros de l'expedició va fer a peu el recorregut que separa les dues Móres.
Un cop tothom es va retrobar al marge dret de l'Ebre, a tocar del pont de les arcades, vam iniciar la caminata. Eren les 9 del matí i el temps apuntava que seria molt bo, com així va ser.
El recorregut entre Móra d'Ebre i Ascó, passant tota l'estona pel costat de l'Ebre, no es va fer gens pesat doncs és molt pla i transcorre tota l'estona per camps de conreu, petits masos i un paisatge molt agradable, en particular quan es deixa Garcia i s'entra al Pas de l'Ase.
Al llarg del camí ens vam aturar a l'antiga estació de tren de Garcia, on qui més qui menys va fer un mos, i vam continuar cap Ascó arribant al voltant de la una del migdia.
Una excursioneta senzilla, agradable i gens cansada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada