diumenge, 11 de setembre del 2011

Concurs L'home més fort de la Ribera d'Ebre


En el marc de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya Ascó ha acollit el sisè concurs L'home més fort de la Ribera d'Ebre. Aquesta exhibició/concurs es ve realitzant a la nostra població des de fa uns anys i aplega homes vinguts d'arreu de Catalunya (d'aquí que potser s'hauria de canviar el nom de la trobada per un altre més adhient!).
La plaça del Casal Municipal ha tornat a acollir aquesta competició que ha constat de quatre proves. La primera, aixecar i girar sis vegades una roda de 300 kg en un temps màxim d'un minut i mig.


La segona ha consistit en aixecar un pes de 85 kg per una mena de politja.



A la tercer prova els participants havien d'aixecar un bagul metàl·lic de 80 kg, transportar-lo uns deu metres, deixar-lo a terra i a continuació aixecar un bloc de ciment i passar-lo sis cops per damunt una estructura metal·lica. Acabat aquesta part, havien de recollir de nou el bagul i tornar al lloc d'inici.



La darrera prova, la més dura, els concursants havien d'aixecar una estructura metal·lica des de 5 punts diferents, augmentant progressivament el pes que havien d'aixecar fins a un màxim de 300 kg, la qual cosa han superat tres dels vuit participants. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada